Kırklareli İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne Ziyaret

03/11/2023 14:20:02 - 03/11/2023 14:20:02 - 197 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanlığı tarafından 02.11.2023 tarihinde Kırklareli İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete Sosyal Hizmet Bölümünden Bölüm Başkanı Sn.Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKYILDIZ, bölümde görevli Sn. Ar. Gör. Burcu GENÇARSLAN, Sn. Arş. Gör. Sibel VURKUN, İl Sosyal Hizmet Müdürlüğünden İl Müdürü Sn. Faruk UYSAL, Sosyal Hizmet Müdür Yardımcısı Sn. Remziye ALGIN hazır bulundu.

Kurumlar arası diyalog kapsamında birim personellerinin tanışma, sosyal hizmet bölümünün tanıtılması, birim olarak yapılan faaliyetler, öğrenci profiline yönelik bilgilendirmelerin yanı sıra il müdürlüğünde öğrencilerin uygulamalı dersleriyle ilgili imkân ve fırsatların neler olduğu, il müdürlüğünün birimimizden talepleri hakkında görüşme sağlandı. Ortak faaliyetler çerçevesinde fikir alış verişinin yapıldığı görüşme Kırklareli ilinin sosyal hizmet ihtiyacının karşılanması adına uygulama- teori ilişkisinin öneminin vurgulanmasıyla son buldu.

sosyal hizmet

Sosyal Hizmet Ziyaret